FXOpen Broker

10+ years’
experience in FX

VISIT WEBSITE

Trading Accounts

ECN, STP,
Micro, Crypto

START TRADING

Free Demo

Practice Forex trading
risk free

OPEN DEMO ACCOUNT

PAMM Technology

Become a Master
or a Follower

JOIN PAMM SERVICE
Results 1 to 3 of 3

Thread: Bagaimana Konsep Untuk Jadikan Trading forex Mesin Pencetak Uang?

  1. #1
    In Profit
    Join Date
    Oct 2019
    Posts
    133
    Thanks
    73
    Thanked 98 Times in 72 Posts

    Default Bagaimana Konsep Untuk Jadikan Trading forex Mesin Pencetak Uang?

    Semua trader mungkin tujuannya sama,untuk menjadikan trading forex ini mesin penghasil uang,atau untuk kita jadikan pekerjaan utama.Bagaimana konsepnya untuk bisa jadikan semua itu?

  2. The Following User Says Thank You to alvanofx For This Useful Post:

    sutan (06-07-2021)

  3. #2
    Market Maker cool user
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    10,658
    Thanks
    494
    Thanked 661 Times in 524 Posts

    Default

    Beberapa trader telah menggunakan robot trading, diantaranya mungkin seringkali memamerkan keuntungan trading dengan robot melalui Myfxbook,
    jika trading mandiri seringkali loss, mungkin bisa mencoba investasi PAMM atau copy trading atau menemukan ea yang benar-benar profitable, meski itu juga tidak menjamin akan bebas dari resiko, sebab sekarang nanti dan kapanpun forex trading ada resikonya.

  4. The Following User Says Thank You to radex78 For This Useful Post:

    sutan (06-07-2021)

  5. #3
    Elder Analyst sutan's Avatar
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    surabaya
    Posts
    735
    Thanks
    569
    Thanked 235 Times in 200 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by alvanofx View Post
    Semua trader mungkin tujuannya sama,untuk menjadikan trading forex ini mesin penghasil uang,atau untuk kita jadikan pekerjaan utama.Bagaimana konsepnya untuk bisa jadikan semua itu?
    untuk bisa mewujudkan semua itu adalah dengan belajar mencintai. maksudnya adalah gimana kita bisa menjadikan forex sebagai lahan atau mesin pencetak uang kalo kita sendiri nggak mau belajar, dan maunya yang instant aja.. untuk bisa menjalankan itu semua maka perlu banget nih menambah ilmu dan juga mempertajam trading skill, dan juga intuisi ya dan jangan lupa, pengalaman adalah guru terbaik.

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Disclaimer
2005-2021 © FXOpen All rights reserved. Various trademarks held by their respective owners.

Risk Warning: Trading on the Forex market involves substantial risks, including complete possible loss of funds and other losses and is not suitable for all members. Clients should make an independent judgment as to whether trading is appropriate for them in the light of their financial condition, investment experience, risk tolerance and other factors.

FXOpen Markets Limited, a company duly registered in Nevis under the company No. C 42235. FXOpen is a member of The Financial Commission.

FXOpen AU Pty Ltd., a company authorised and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC). AFSL 412871ABN 61 143 678 719.

FXOpen Ltd. a company registered in England and Wales under company number 07273392 and is authorised and regulated by the Financial Conduct Authority (previously, the Financial Services Authority) under FCA firm reference number 579202.

FXOpen EU is a trading name of FXOpen EU Ltd. FXOpen EU Ltd is authorized and regulated by the Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) under license number 194/13.

FXOpen does not provide services for United States residents.

Join us